Esküvői ajánlatunk

Esküvői ceremónia és vacsora

A Velencei- tó partjára, festői környezetben épült VVSI Sport Hotel kiválóan alkalmas esküvők megtartására, legyen az egy kültéri hangulatos szertartás, elegáns beltéri esküvői fogadás vagy akár hagyományos lakodalom. Szállodánk étterme a Bríz 100 főnek képes helyet biztosítani, valamint az étterem mellett található konferenciatermünk is alkalmas esküvői vacsorák, lakodalmak lebonyolításához.

RENDEZVÉNYTERMEK

NAGY TEREM

nem természetes fényű
földszint 60 fő

BRÍZ ÉTTEREM

tópanorámás
földszint 100 fő

KIS TEREM

tópanorámás
1. emelet 20 -30 fő

Megújult vízparti szállodánk 40 db kényelmesen kialakított, utcára és tópartra néző szobával várja kedves vendégeit, mely maximum 114 fő elszállásolását biztosítja. A szálloda közvetlenül a vízpart mellett helyezkedik el, és gyönyörű parkosított zöld területe, kiválóan alkalmas kültéri romantikus esküvői szertartások lebonyolítására is.
A hotel étterme, a Bríz változatos étel és ital kínálattal várja az ifjú párt és a kedves násznépet. Akár menü jellegű akár svédasztalos vacsorák lebonyolítását is vállaljuk.
A hagyományos magyar lakodalmak megtartása mellett, lehetőség van modern esküvői állófogadás megrendezésére is.
Az étterem rendelkezik egy hangulatos terasszal, amely szinte a Velencei-tó közvetlen közelében található.
Szállodánk saját esküvőszervezővel rendelkezik, aki teljes körűen áll az ifjú pár rendelkezésére.
Italfogyasztás: Szállodánk több lehetőséget is kínál a kedves násznép részére, többek között a korlátlan italcsomagok mellett koktélozásra, valamint egyedileg összeállított szűkített italfogyasztásra is van lehetőség.

Korlátlan italcsomagok: Többféle italcsomag áll rendelkezésre, melyek akár 8 órára is igénybe vehetőek, valamint óránként hosszabbíthatóak. Egyedi igényeknek megfelelően.

Borok: Szállodánkban lehetőség van a Velencei-tó körüli borok megízlelésére, melyet a helyi pincészetek biztosítanak.

Szállodánkban minden esetben egyedi menüt állítunk össze a kedves pár részére.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat!

Mitterer Gabriella
Szállodai értékesítő
0630/945-9650
mitterer.gabriella@vvsi.hu